Back to Question Center
0

Semalt: Leideanna Meabhracha maidir le Bainistigh an Ghníomhaire Python Deadly Ó Do Windows OS

1 answers:

En general, l'spam de referència de Google Analytics és correu brossa que es produeix quan els hackers intenten enviar-losdades al vostre compte de Google Analytics mitjançant l'API de recopilació de dades d'anàlisi de Google que normalment s'anomena protocol de mesura.En el sentit real, aquest no és un trànsit real al vostre lloc web. Tanmateix, hi ha petites sol·licituds de trànsit enviades al vostre lloc per un bot d'algunsamable i agradat o no, apareixeran a les vostres referències.

Michael Brown, el gerent d'èxit del client de Semalt ,afirma que no és el motiu de la desesperació. En primer lloc, heu de saber que el vostre lloc no està orientat específicament. Els pirates informàticssimplement creen IDs falsos i us envien missatges de trànsit falsos. No és res personal, però pot ser bastant molest.

Google ha presentat una iniciativa per ajudar-vos en el tema. Tot el que has de fer ésaneu a la configuració de la vostra visualització a la interfície de l'administrador, desplaceu-vos cap avall fins al filtratge de Bot i comproveu l'opció "Exclou tots els cops dels botons conegutsi les aranyes. Aquesta no és una solució a llarg termini, però, ja que es generaran referències falses cada dia.

Una altra solució que podeu provar és filtrar amb la intenció d'excloure'lsreferrers.Això implica anar a la secció d'administració i, a continuació, anar a Filtres. Aquí podeu configurar un filtre anomenat referentfiltre d'exclusió basat. Això s'aconsegueix fent clic a Agregar filtre, seleccionant el tipus personalitzat i, a continuació, escrivint els noms de domini de referènciala secció del patró del filtre.

No obstant això, fins i tot si podeu carregar completament el vostre lloc amb filtres d'exclusió, el momentapareixerà un nou domini de referència, haureu de generar noves exclusions i eliminar-ne les anteriors. A més, pot estar aclaparat amb elnombre de filtres que heu de gestionar.

Això planteja la pregunta, puc automatitzar els filtres? La resposta és sí, pots anaraquesta ruta. Un bon exemple d'aquest servei és el Blocador de Spam de Referrer. És un gran servei ja que connecta la seva plataforma amb la vostraCompte de Google Analytics, a continuació, tria la vista que voleu que es protegeixi el vostre lloc. En conseqüència, afegeixen filtres d'exclusió ales teves opinions.

Tant com aquesta és una solució atractiva, no la podeu utilitzar per a la majoria d'empresesja que tenen normes estrictes sobre com els tercers poden accedir als seus serveis SaaS. Com ara, aquest és un servei gratuït,però, eventualment, estan obligats a ser víctimes del seu èxit i implementar un model de fixació de preus, que pot no ser en benefici del vostreclient

No obstant això, el filtrat només arribarà fins ara, i els serveis automàtics no tendeixenper ser fiables a la llarga. Això deixa les claus de recollida de dades. Amb aquesta opció, les vostres dades es filtren i Google Analytics només ho faràreteniu trànsits que compleixin amb les vostres dimensions personalitzades. És un mètode únic que no es veurà afectat pels spammers. A més, és segur ifiable, sense necessitat de cap coneixement tècnic per configurar-lo. Això fa que sigui la millor opció per al vostre compte de Google Analytics Source .

November 28, 2017